Missie PompFier

Missie PompFier?

'T is beslist, Jenna en Jeron worden aspirant brandweer!
Via
Missie PompFier kan iedereen hun avontuur volgen.


Missie PompFier is de #RealDeal want beide aspiranten volgen het volledige traject om brandweer te worden. Tijdens dit avontuur houden ze jullie op de hoogte van hun kennismaking met de brandweerwereld.

Heb je jezelf ooit afgevraagd of de brandweer iets voor jou zou zijn? Dit is de unieke kans om het avontuur van Jenna en Jeron mee te volgen. Misschien kriebelt het bij jou dan ook om de eerste stap te zetten in de wondere wereld van de hulpverlening waar onze collega's klaarstaan om burgers in nood te helpen. Missie PompFier toont je de sterke kameraadschap die de brandweerwereld bindt. Vaak zegt men van de brandweer dat het een echte mannenwereld is. Jenna bewijst met Missie PompFier het tegendeel, want ook brandweervrouwen zijn nodig in onze brandweerwereld.

De brandweerwereld staat trouwens voor zoveel meer dan opleidingen en brandjes blussen. Benieuwd wat er allemaal leeft bij de brandweer? Volg onze aspiranten en je krijgt een unieke inkijk in onze organisatie: leer de hulpverleningzones kennen, ontdek alles over ons beleid, volg de jeugdbrandweer of ervaar zelf eens een warme oefening in een brandweerschool. Je ontdekt het allemaal!

Wedden dat je tijdens het volgen van Missie PompFier het vlammetje van onze brandweerfamilie ook voelt branden?

Missie PompFier is een realisatie van:

Brandweervereniging Vlaanderen

KCCE

Netwerk Brandweer

Sigmund