De aspiranten

Maak kennis met Jenna en Jeron. Zij gaan de uitdaging aan en worden aspirant brandweer!

Jenna Vanlommel

Jenna Vanlommel is een Vlaamse actrice, theatermaker, regisseur en leerkracht woord en improvisator. Op televisie is ze vooral bekend als Tien uit de Ketnet-soap Spring. Jenna is een bezige bij, want ze speelde en regisseerde reeds bij verschillende theatergezelschappen. Ook enkele theaterstukken schreef ze zelf. Bij MUS-E maakt ze jongeren en kinderen in scholen warm voor kunst.

Met een nonkel en neef bij de brandweer is ze al van jongs af aan gewend dat de "walkietalkie" mee op tafel staat. Dat ze zich voor de volle 100% gaat smijten tijdens Missie PompFier is daarom geen verrassing!


Jeron Dewulf

Jeron Dewulf is een Vlaamse acteur van Chileense afkomst. Hij komt je vast bekend voor, want hij speelde mee in de populaire reeksen 'Foute Vrienden' en 'Advocaat van de Duivel'. Daarnaast is hij ook een internationaal bekend improvisator. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen waarmee hij op regelmatige basis optreedt in het binnen- en buitenland. In 2006 veroverde Jeron de eerste plaats op het wereldkampioenschap impro in Berlijn.

Dat Jeron van alle markten thuis is, bewijst hij opnieuw met Missie PompFier. Zijn vader was vroeger brandweerman en nu gaat Jeron zelf ook voor the real deal als aspirant brandweer!