Missie PompFier

'T Is beslist! Jenna en Jeron worden aspirant brandweer! Volg via Missie PompFier hun avontuur.

#JennarationFire en #JeronFire

Ontdek hier alles wat je moet weten over brandweeraspiranten Jenna Vanlommel en Jeron Dewulf.

Mission Progress Report

Brandweer (m/v/x) word je niet zomaar, er komt heel wat bij kijken. Jenna en Jeron gaan voor de #RealDeal.

Bekijk de aftermovie van het Brandweercongres

Brandweermuseum verhuist

In november is de brandweerwereld druk in de weer met de verhuis van het geliefde brandweermuseum in Aalst. De mooie collectie brandweervoertuigen verhuist naar een nieuwe thuis in Weelde.

Je hebt het afgelopen weekenden misschien al gezien, maar zo'n verhuis gaat niet ongezien voorbij. Een heleboel enthousiaste vrijwilligers droegen hun steentje bij aan de enorme colonne die de voertuigen verplaatste van Aalst naar Weelde.

Binnenkort staat de allerlaatste colonne ingepland. Jenna en Jeron van Missie PompFier volgen dit avontuur op de voet en brengen binnenkort zelf verslag uit.

Stay tuned!

Digitaal Brandweercongres 2020

Wat vliegt de tijd. Het digitale Brandweercongres 2020 zit erop. Graag bedanken we iedereen die geholpen heeft met de realisatie van dit congres. Vanuit alle kanten stroomt de positieve feedback binnen. Met deze digitale editie heeft het organisatieteam de lat hoog gelegd voor alle volgende digitale congressen.

Blijf de website van Missie PompFier en de bijhorende sociale mediakanalen zeker volgen. Een aftermovie van het congres en nieuwe afleveringen van Missie PompFier staan alvast op de planning. Tot snel!

Blader je graag door onze congresbrochure? Download 'm dan snel hier!


Dank aan alle partners!

Achter een succesvol digitaal Brandweercongres 2020 staan sterke partners. We danken al onze partners van harte om deze realisatie mee mogelijk te maken.

Sociale media