Mission Progress Report

Wat staat er te gebeuren?

Op deze pagina volg je Jenna & Jeron tijdens hun opleiding voor aspirant brandweer. Samen beslisten ze om de opleiding aspirant-brandweer te voltooien omwille van hun link met de brandweerwereld: Jeron's vader was brandweerman en Jenna's neef en peter zijn lid van het plaatselijk brandweerkorps. De spectaculaire verhalen die vroeger aan de eettafel werden verteld, gaven de doorslag voor Missie PompFier!

Het is dus beslist, ze gaan voor de #realdeal. Volg op deze pagina het Mission Progress Report.

Het verhaal van Missie PompFier start op een zonnige voormiddag in brandweerpost Genk. Jeron en Jenna bezoeken de kazerne van Genk om een eerste indruk te krijgen van wat er leeft op een brandweerpost. Dat is nog maar het begin van Missie PompFier...

Ben jij de #RealDeal ?

Teamwerk maakt ons sterk! Voor dit project hebben we vele handen nodig. Willen jullie Jeron en Jenna ondersteunen tijdens deze unieke ervaring? Ben je een ervaren cameraman, een gedreven informaticus of gewoon enorm enthousiast? Aarzel niet en word vrijwilliger!

Tijdens de opnames van Missie PompFier maken we steeds gebruik van mondmaskers en respecteren we de afstand. Tevens wordt er gewerkt met een minimale bezetting. De acteurs dragen een mondmasker tijdens de voorbereidingen van de opnames. Missie PompFier toont ons een uniek beeld van het traject om brandweerman te worden en biedt ons een mooie inkijk in de brandweerwereld. We proberen dit traject zo realistisch mogelijk weer te geven, maar soms kan er afgeweken worden van de verhaallijn omwille van programmatorische redenen.

Intro

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8

Doe de deur dicht!

#ikknalzondervuurwerk

Verhuis brandweermuseum

Hang rookmelders

Zonder sterke partners geen brandweer!

De brandweer is niets zonder sterke partners. Heb jij een hart voor de brandweerwereld en voel jij het vlammetje al branden? Vraag dan nu ons partnerprogramma aan!